Μπορώ να αγοράσω με αντικαταβολή;

Το eshop μας προσφέρει την δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με αντικαταβολή. Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 1,5€.

Συμπληρώνοντας μια παραγγελία και επιλέγοντας την εξόφληση με αντικαταβολή, σας παρέχουμε την ευκαιρία να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε προπληρωμή. Αυτή η επιλογή είναι βολική για πολλούς από τους πελάτες μας και έχουμε συνεργαστεί σκληρά για να τη διατηρήσουμε ως επιλογή πληρωμής.

Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε ότι αν επιλέξετε την πληρωμή με αντικαταβολή και αρνηθείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας όταν φτάσει στη διεύθυνσή σας, θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες. Συγκεκριμένα, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ξαναεπιλέξετε την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής για μελλοντικές παραγγελίες σας.

Αυτό το μέτρο ελήφθη για να διασφαλίσουμε την αξιοπιστία και την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν καταστάσεις όπου μπορεί να προκύψει ανάγκη για ακύρωση παραγγελίας ή απόρριψη παράδοσης, αλλά ελπίζουμε ότι θα μας ενημερώσετε έγκαιρα για τέτοιες περιπτώσεις.

Χρόνος και κόστος μεταφοράς;

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και πριν την πληρωμή τους σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος της αποστολής τους εφόσον εισάγετε τον ταχυδρομικό κωδικό της περιοχής σας.

Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας σας, η ομάδα μας ενημερώνει την συνεργαζόμενη εταιρεία courier για την άμεση αποστολή τους.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη μας υπό φυσιολογικές συνθήκες οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 1-2 ημερών εντός μεγάλων πόλεων, μέχρι 3 ημέρες σε νησιωτικούς προορισμούς και μέχρι 5 ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Είμαι ασφαλής πραγματοποιόντας μια αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας;

Για την διασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών σας συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία “Viva Wallet” η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 3D secure και από την οποία επεξεργάζονται όλες μας οι συναλλαγές.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν λαμβάνει οπότε και δεν διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών από τα οποία πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τραπεζικής μεταφοράς στους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Eurobank με αριθμό IBAN GR8702602020000310102409103

Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό IBAN GR7601721210005121039112035

Τράπεζα Εθνική με αριθμό IBAN GR8401101910000019161381793

Τράπεζα Alpha με αριθμό IBAN GR6501404690469002101103353

Τα χειροποίητα προϊόντα δημιουργούνται από εσας;

Τα προϊόντα τα οποία έχουν την περιγραφή “χειροποίητα προϊόντα” ράβονται από εμάς με μεγάλη προσοχή και αγάπη ώστε να σας παραδώσουμε ένα ποιοτικό και ασφαλές προϊόν.

Οι πρώτες ύλες και υφάσματα προμηθεύονται αποκλειστικά από Έλληνες προμηθευτές. 

Δέχεστε επιστροφές;

Φυσικά! Στόχος μας είναι να είστε εσείς ευχαριστημένοι από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους επιστροφής των προϊόντων μας πατώντας εδώ.

Πραγματοποιείτε επείγουσες παραδόσεις;

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και προκειμένου να κάνουμε χαρούμενους τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε την υπηρεσία επείγουσας παράδοσης. 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί στην περίπτωση που δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα. 

Εφόσον έχει ήδη αποσταλεί ακολουθείται η διαδικασία επιστροφής προϊόντων. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους επιστροφής των προϊόντων μας πατώντας εδώ.

Μπορώ να παραγγείλω κάποιο προϊον που δεν είναι διαθέσιμο;

Φυσικά, μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν της σειράς το οποίο δεν βρίσκεται στο κατάστημα μας ώστε να το συμπεριλάβουμε στην επόμενη παραγγελία μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ δίνοντας μας την περιγραφή του προϊόντος που θα θέλατε ώστε να το εντοπίσουμε και να επιβεβαιώσουμε την τιμή, την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης του.

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να επικοινήσετε μαζί μας οποιοδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε.


Πατήστε εδω