Καλως ήρθατε στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παιχνιδιών

Πληρωμή με αντικαταβολή δωρεάν, πιστωτική κάρτα & Paypal. Για αγορές άνω των €49 δωρεάν μεταφορικά!

Το Flying Pig δραστηριοποιείται αποκλειστικά μέσω e-commerce, παρόλα αυτά δίνουμε την δυνατότητα παραλαβής από τον χώρο μας με την μέθοδο “click away” εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και πριν την πληρωμή τους σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος της αποστολής τους εφόσον εισάγετε τον ταχυδρομικό κωδικό της περιοχής σας.

Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας σας, η ομάδα μας ενημερώνει την συνεργαζόμενη εταιρεία courier για την άμεση αποστολή τους.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη μας υπό φυσιολογικές συνθήκες οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται μεταξύ 1-2 ημερών εντός μεγάλων πόλεων, μέχρι 3 ημέρες σε νησιωτικούς προορισμούς και μέχρι 5 ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Για την διασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών σας συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία “Viva Wallet” η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο 3D secure και από την οποία επεξεργάζονται όλες μας οι συναλλαγές.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν λαμβάνει οπότε και δεν διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών από τα οποία πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τραπεζικής μεταφοράς στο παρακάτω λογαριασμό:

Μέσω της Τράπεζας Eurobank με αριθμό GR8702602020000310102409103.

Τα προϊόντα τα οποία έχουν την περιγραφή “χειροποίητα προϊόντα” ράβονται από εμάς με μεγάλη προσοχή και αγάπη ώστε να σας παραδώσουμε ένα ποιοτικό και ασφαλές προϊόν.

Οι πρώτες ύλες και υφάσματα προμηθεύονται αποκλειστικά από Έλληνες προμηθευτές. 

Φυσικά! Στόχος μας είναι να είστε εσείς ευχαριστημένοι από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα μας. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους επιστροφής των προϊόντων μας πατώντας εδώ.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και προκειμένου να κάνουμε χαρούμενους τους μικρούς μας φίλους προσφέρουμε την υπηρεσία επείγουσας παράδοσης. 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί στην περίπτωση που δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα. 

Εφόσον έχει ήδη αποσταλεί ακολουθείται η διαδικασία επιστροφής προϊόντων. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους επιστροφής των προϊόντων μας πατώντας εδώ.

Φυσικά, μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν της σειράς το οποίο δεν βρίσκεται στο κατάστημα μας ώστε να το συμπεριλάβουμε στην επόμενη παραγγελία μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε εδώ δίνοντας μας την περιγραφή του προϊόντος που θα θέλατε ώστε να το εντοπίσουμε και να επιβεβαιώσουμε την τιμή, την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης του.

Έχετε κάποια ερώτηση ?

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να επικοινήσετε μαζί μας οποιοδήποτε διευκρίνηση χρειάζεστε.

X
To top